[APEL ÎNCHIS] Oportunitate de voluntariat Kids in Action 7 – Škofja Loka, Slovenia, august 2020 – august 2021 [DL 10.03.2020]


Nume proiect: Kids in Action 7 – United in Diversity

Perioada: 12 luni începând la finalul lunii august 2020 până la finalul lunii august 2021

Locația: Škofja Loka, Slovenia

Cine poate participa: seniori, lideri, voluntari adulţi

Despre eveniment: 

Kids in Action 7 – United în Solidarity, proiect de voluntariat al Corpului European de Solidaritate (ESC) are nevoie de 8 voluntari care să lucreze în 10 ONG-uri locale împrejurul localităţii Škofja Loka, Slovenia. Fiecare voluntar va fi implicat în muncă zilnică cu organizațiile partenere şi va fi tratat ca un membru egal al echipei pentru un an de zile. Majoritatea voluntarilor sunt deja aleşi, dar încă mai este nevoie de 2 voluntari de sex masculin care să lucreze la o casă de copii. Mai multe informaţii pe acest link

Profilul participantului:

Candidaţii trebuie să fie motivaţi, flexibili, răbdători, creativi, open-minded, proactivi, comunicativi, să cunoască bine limba engleză şi să fie interesaţi să lucreze cu copii şi adolescenţi. Experienţa în pedagogie este binevenită dar nu este obligatorie. Bune abilităţi în muzică, sporturi, lucru manual, dans, artă sau multimedia sunt binevenite. Viitorul voluntar trebuie să vină şi cu propriile idei în proiect şi să fie pregătit să creeze, planifice şi să execute propriile lui proiecte.

Costuri:

Toate costurile sunt acoperite cu excepţia a 10 EUR*. Voluntarii vor fi cazaţi într-un apartament mobilat din centrul oraşului şi vor primi 180 EUR pentru mâncare şi încă 120 EUR bani de buzunar. Pe lângă acestea o bicicletă sau bilete de transport public de pot deconta la nevoie

*Contribuția de 10 euro către Departamentul Internațional este cerută atunci când se participă la evenimente internaționale care se desfășoară prin intermediul parteneriatelor realizate de către ONCR. Pentru evenimentele menționate echipa lucrează pe parcursul anului să încheie aceste parteneriate sau să construiască relații care să ne aducă diverse beneficii (taxe reduse, deconturi de transport, locuri gratuite sau suplimentarea locurilor alocate pentru ONCR, grupuri de cercetași străini în țară cu care CL să poată colabora). Contribuția colectată se folosește pentru activitatea periodică a departamentului, în special pentru costurile impuse de materialele de protocol, comisioane bancare, întâlniri ale echipei și participarea la evenimente de networking.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 10 martie 2020. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.