[APEL ÎNCHIS] – Votăm Eșarfă Internațională! [DL: 5 iulie 2020]

Suntem mândri de fiecare dată când luăm parte la un eveniment cercetășesc internațional, iar atunci când trecem granițele țării ne dorim să fim recunoscuți printre celelalte naționalități.

Și cum altfel decât printr-o eșarfă unică, autentică, pe care să o luăm mereu cu noi atunci când cercetășim internațional?

În luna mai, Organizația Națională „Cercetașii României” (ONCR) a dat startul unui concurs prin care îți cerea ajutorul în realizarea design-ului eșarfei internaționale.

În urma apelului deschis, am primit o mulțime de propuneri din partea voastră! Vă mulțumim pentru implicare și ideile faine pe care le-am primit.

Pe lângă acestea, în urma sugestiilor primite, am adăugat două propuneri suplimentare: eșarfa națională actuală (pentru toate evenimentele) sau o variație a acesteia (eșarfa națională actuală pentru evenimentele mici și eșarfa națională actuală la care se va schimba steagul României cu badge-ul de eveniment pentru evenimentele la care avem un badge de eveniment).

Ce urmează?

După cum am comunicat în apelul publicat de site-ul Departamentul Internațional, alegerea eșarfei se va realiza prin vot deschis tuturor membrilor activi ai ONCR, indiferent de ramura de vârstă.

Votul va avea loc în două tururi: în primul tur fiecare cercetaș va putea vota eșarfa preferată din toate variantele primite, urmând ca cele mai votate 5 concepte să treacă în turul al doilea. Cel de al doilea tur, se va realiza în același mod, fiecare cercetaș având dreptul la un singur vot.

Cum votăm?

Votul se va realiza prin intermediul acestui formular, pe baza ID-ului de cercetaș.

Termenul limită pentru a vota conceptul preferat este 5 iulie 2020. 

Pentru orice întrebare vă stăm la dispoziție pe adresa de e-mail a Departamentului Internațional: international@scout.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.