[APEL ÎNCHIS] Youth Dialogues: Shaping a New Reality – online, 12 august – 4 noiembrie 2020 [DL 20 august]

Nume proiect: Youth Dialogues: Shaping a New Reality

Perioada: 12 august – 4 noiembrie 2020

Locația: online

Cine poate participa: seniori, lideri, lideri asistenți, voluntari adulți cu vârsta între 18 și 26 de ani

Despre eveniment: Evenimentul reprezintă o serie de dialoguri online, deschise tinerilor, cu scopul de a discuta rolul lor în a schimba realitatea, ca urmare a pandemiei COVID-19. Youth Dialogues este o platformă online pentru tinerii cu vârste între 18 și 26 de ani pentru a se alătura unor discuții pe teme diverse din sfera “noului normal” cauzat de situația actuală. 

Seria de dialoguri Youth Dialogues va:

  • Oferi șansa tinerilor lideri de a-și împărtăși viziunea și ideile pe tema incluziunii și creșterii activității tinerilor atunci când se dezvoltă un ”nou normal”,
  • Inspira tinerii să fie activi la nivel local atunci când se clădește ”noul normal” și să fie agenți ai schimbării în comunitățile lor,
  • Identifica, discuta și promova mecanisme și platforme de integrare a tinerilor la toate nivelurile.

Profilul participantului: Toți tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani sunt invitați să participe la aceste dialoguri.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 20/08/2020. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.