[APEL ÎNCHIS] JOTA-JOTI – Online, 16-18 Octombrie 2020 [DL 15.10.2020]

Nume proiect: Jamboree-on-the-Air and Jamboree-on-the-Internet (JOTA-JOTI)

Perioada: 16-18 octombrie 2020

Locația: online

Cine poate participa: Acest eveniment este deschis tuturor cercetașilor care au 13 ani împliniți*

Despre eveniment:

Fiind cel mai mare eveniment digital și radio cercetășesc din lume care promovează prietenia și conceptul de global citizenship, tinerii participanți vor putea să se conecteze cu alți cercetași din lume în timp ce experimentează un program dinamic de activități distractive și educaționale.

JOTA-JOTI este cel mai mare  eveniment digital care are loc online și prin radio. Acest eveniment educațional aduce împreună mai mult de 2.5 milioane de cercetași în fiecare an, în luna octombrie, pentru un weekend întreg de cercetășie. Tinerii pot învăța despre tehnologie și comunicare, conectându-se cu alți cercetași din peste 170 de țări.

JOTA-JOTI 2020 va fi foarte diferit pentru mulți cercetași din întreaga lume, deoarece ne confruntăm împreună cu provocările pandemiei globale COVID-19. În unele circumstanțe, unele centre locale de cercetași au început deja activitățile față în față, în timp ce în alte circumstanțe există încă cercetași care participă în continuare la activități cercetășești de acasă. JOTA-JOTI este accesibil tuturor. Cercetașii din întreaga lume se pot înscrie fie ca grup, cât și / sau individual și pot participa la activități oricând pe perioada weekendului.

CUM PARTICIP?

Puteți participa la JOTA-JOTI atât împreună cu un grup, cât și individual.

1. Contactează cercetașii din centrul local pentru a afla dacă vor să participe la evenimentul de anul acesta.

2. Dacă participi împreună cu alți cercetași intră pe https://www.jotajoti.info/ și înscrie-te ca și grup.

3. Dacă decizi să participi individual înscrierea se face tot pe https://www.jotajoti.info/ doar că trebuie să selectezi participare individuală în timpul procesului de înscriere.

Profilul participantului: Acest eveniment este deschis tuturor cercetașilor care au 13 ani împliniți*

Costuri: Gratis

*Persoanele participante trebuie să își informeze liderul sau Consiliului Centrului Local despre dorința de participare, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.