[Apel Închis] Long Term Staff – Kandersteg International Scout Center [DL: 20 ianuarie 2021]

Poziție: Director Servicii Interne, Centrul Internațional Cercetășesc din Kandersteg, Elveția 

Perioadă: 1 mai 2021 – 31 mai 2024

Locația: Kandersteg International Scout Center (KISC), Elveția

Cine poate participa: seniori și lideri, cu vârsta de peste 24 de ani

Descriere

Centrul Internațional Cercetășesc din Kandersteg, Elveția a deschis apelul pentru aplicații pentru poziția: Director Servicii Interne. Persoana selectată, este responsabilă de buna funcționare și organizare a centrului, în colaborare cu ceilalții membri ai Echipei de Conducere a Centrului, precum și de coordonarea departamentelor Finanțe și a celor responsabile de întreținerea instalațiilor, echipamentelor și a spațiilor exterioare (‘Maintenance’ și ‘Grounds’). 

Profilul participanţilor

Pentru a deveni voluntar, este necesar să fii membru ONCR cu cotizația plătită la zi, să ai 24 de ani împliniți și să vorbești limba engleză. 

Adițional, pentru această poziție, este de preferat să ai experiență sau capacitatea de a coordona echipe, ești posesorul unui permis de conducere și vorbești limba germană sau franceză la nivel intermediar. La fel de importantă este disponibilitatea ta, deoarece persoana selectată trebuie să fie prezentă de la începutul și până la finalul sezonului.

Beneficii

Asigurare medicală și în caz de accidente, 

Cazare (în afara Centrului),

Toate mesele, la Centru, atât în zilele lucrătoare, cât și în cele libere,

Zile libere săptămânal (2 zile) și concediu de odihnă plătit (20 de zile anual),

Bani de buzunar, în valoare de aproximativ 1000 CHF per lună,

Alte beneficii, precum listate aici.

Participantul va suporta atât costul transportului, cât și al altor cheltuieli personale de pe întreaga durată a șederii sale, căreia i se adaugă suma de 10 euro* pentru Departamentul Internațional.

*Contribuția de 10 euro către Departamentul Internațional este cerută atunci când se participă la evenimente internaționale care se desfășoară prin intermediul parteneriatelor realizate de către ONCR. Pentru evenimentele menționate echipa lucrează pe parcursul anului să încheie aceste parteneriate sau să construiască relații care să ne aducă diverse beneficii (taxe reduse, deconturi de transport, locuri gratuite sau suplimentarea locurilor alocate pentru ONCR, grupuri de cercetași străini în țară cu care CL să poată colabora). Contribuția colectată se folosește pentru activitatea periodică a departamentului, în special pentru costurile impuse de materialele de protocol, comisioane bancare, întâlniri ale echipei și participarea la evenimente de networking.

Aplicație:

Dacă eşti interesat(ă) de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici înainte de a trimite aplicația ta organizatorilor. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. De asemenea, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La oportunitățile internaţionale pot participa cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate.

Pentru informaţii suplimentare poţi consulta site-ul KISC sau ne poți scrie pe adresa de e-mail a Ambasadorului KISC al ONCR, la adresa de e-mail: kisc@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.