Delegații ONCR la Conferința Mondială Scout și Forumul Mondial de Tineret Scout



În august 2021, va avea loc a 42-a Conferință Mondială Scout și a 14-a ediție a Youth Forum, evenimente ce vor reuni delegații din 172 de organizații naționale de cercetași și parteneri globali, pentru a contura viitorul mișcării de tineret. ONCR va fi reprezentată la Conferința Mondială Scout (World Scout Conference) de următorii delegați:

  • Anca Burlacu – Delegat
  • Elena Lupoaea-Petrea – Delegat
  • Flori Iacobescu – Delegat
  • Florina Pauleti – Delegat
  • Oana Ghiocea – Head of Delegation
  • Sabina Grigore – Delegat

alături de observatorii: Ana-Maria Oltean, Andreea Scrioșteanu, Bianca Neșiu-Bedreag, Diana Slabu, Radu Constantin Grădinariu și Tudor Dărăban.


Pentru Forumul Mondial de Tineret Scout (World Scout Youth Forum), care va avea loc în perioada 18-22 august, delegația ONCR va fi formată din:

  • Andreea-Alexandra Scrioșteanu – Delegat și candidat
  • Flori Iacobescu – Head of Delegation

iar ca observatori îi vom avea pe Tudor Dărăban și Maria Eremia.


În caz că nu îi cunoști pe delegații sau observatorii noștri la aceste două evenimente, citește acest articol în continuare pentru a afla mai multe despre ei.

Delegați:
Anca Burlacu, din centrul local Adormirea Maicii Domnului București, face parte din actualul Consiliu Director și are rolul de Secretar General.

Elena Lupoaea-Petre aparține de centrul local Orizont Brașov și este în momentul de față președintele ONCR.

Responsabil de echipă pentru Departamentul Internațional, Flori Iacobescu vine din centrul local Aetos Drobeta-Turnu Severin. Mai mult, delegația de tineret pentru Forum va fi condusă de ea.

Din centrul local Axente Sever Alba-Iulia, Florina Pauleti este încă unul dintre delegații pentru Conferință care face parte din Consiliul Director, unde are rolul de Coordonator Direcția Strategică Calitatea Educației.

Oana Ghiocea, din centrul local Cetatea Băniei Craiova, face parte din Consiliul Director pentru un al doilea mandat, având rolul de Comisar Internațional. De asemenea, ea este persoana care va conduce delegația noastră la Conferință.

Sabina Grigore, și ea la al doilea mandat al său în Consiliul Director, acum cu rolul de Vice-Președinte, are ca centru de proveniență Centrul Universitar București.

Andreea-Alexandra Scrioșteanu provine din centrul local Cabana Scout București, este parte din echipa de Diversitate și Incluziune a ONCR și este candidatul nostru propus pentru poziția de Youth Advisor pentru Comitetul Mondial.

Observatori:
Ana-Maria Oltean provine din centrul local Cluj-Napoca, și face parte din echipa Departamentului Internațional și este Responsabil Echipă pentru echipa de Comunicare.

Din centrul local Orion Miercurea Ciuc, Bianca Neșiu-Bedreag este unul dintre membrii board-ului Friends of Scouting Europe (FOSE) și a fost prima femeie președinte a ONCR, rol pe care l-a deținut pentru două mandate.

Fost membru în Consiliul Director și Coodonator Woodbadge, Diana Slabu vine din centrul local Cluj-Napoca.

Radu Constantin Grădinariu este senior în centrul local Axente Sever Alba-Iulia.

Lider Asistent, Tudor Dărăban vine din centrul local Phoenix Arad.

Maria Eremia face parte din echipa Diversitate și Incluziune, a făcut parte din Departamentul Internațional și aparține de centrul local Roșu București

Despre evenimente în sine, mai multe informații se găsesc accesând pagina lor oficială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.