[Apel Închis] Overture Diversity Network – Antwerp, Belgia, 10-12 Decembrie 2021 [DL 25 noiembrie 2021]

Nume proiect: Overture Diversity Network

Perioada: 10-12 decembrie 2021

Locația: Antwerp, Belgia

Cine poate participa: seniori, lideri, voluntari adulți

Despre eveniment: Overture Diversity Network este o rețea informală comună a Regiunilor Europene WOSM și WAGGGS dedicată diversității în Cercetășie, și consistă în principal din voluntari în echipele naționale de lucru din domeniul Diversitate și Incluziune. Mai mult, acest eveniment este un forum unde participanții fac schimb de informații și bune practici din organizațiile proprii, încurajând astfel crearea și promovarea de toolkit-uri, resurse și idei pentru a sprijini organizațiile naționale și centrele locale.

Profilul participantului: Membri deja existenți în Overture Diversity Network sau orice lider, senior sau adult voluntar implicat în Diversitate și Incluziune în organizația proprie fie la nivel național, fie la nivel local. 

Costuri: Costul evenimentului este 65 de EUR și exclude transportul până la locul cazării.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 25/11/2021. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

One Reply to “[Apel Închis] Overture Diversity Network – Antwerp, Belgia, 10-12 Decembrie 2021 [DL 25 noiembrie 2021]”

  1. I want to participate in a new experience with a new environment and culture. A new adventure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.