[Apel Închis] Intercamp – Alsacia, Franța, 4-6 iunie 2022 [DL 01 aprilie 2022]

Nume proiect: Intercamp 2022

Perioada: 4-6 iunie 2022

Locația: Alsacia, Franța

Cine poate participa: temerari, exploratori, seniori, lideri

Despre eveniment: Intercamp-ul este un eveniment anual, destinat cercetașilor cu vârsta între 11 și 16 ani, care are ca scop dezvoltarea abilităților sociale, oferind participanților oportunitatea de a forma prietenii internaționale, a învăța despre diferite culturi și a lua parte la o experiență unică. Patrulele își vor aduce mâncare de acasă. Un lider adult poate însoți până la 5 participanți.

Profilul participantului: Participanții pot fi:

  • Cercetași cu vârsta între 11 și 16 ani
  • Lideri însoțitori / IST cu vârsta de minim 18 ani

Costuri: 25 euro pentru participanți, lideri de patrulă și IST, cu posibilitatea de reducere la 20 euro în cazul achitării rapide a taxei. Transportul nu este inclus în taxă și trebuie asigurat de participanți. Membrii IST vor primi mâncare drept mulțumire pentru contribuția la desfășurarea campului.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 1 aprilie 2022, menționând în dreptul numelui evenimentului rolul pentru care aplici (participant/lider/IST). În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.