[Apel Închis] Curs de pregătire în gastronomia italiană – Roma, Italia, 21-25.02.2022 [DL 01 februarie 2022]

Nume proiect: Curs de pregătire în gastronomia italiană

Perioada: 21 – 25 februarie 2022

Locația: Roma, Italia

Cine poate participa: seniori, lideri, voluntari adulți

Despre eveniment: Organizația non-profit Italy for EU oferă un curs complet despre gastronomia italiană, abordând subiectul atât într-un mod istoric și tradițional, cât și într-un mod practic.

Profilul participantului: Orice persoană cu vârsta de minim 18 ani poate participa.

Costuri: Taxa de 350 euro include workshop-urile susținute de experți în domeniu, un tur al orașului Roma și sprijin în situații de urgență pe toată perioada cursului. Transportul și cazarea nu sunt incluse în taxă și trebuie asigurate de participanți.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 01.02.2022. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.