[Apel Închis] Voluntari remote pentru centenarul KISC 2023 – Kandersteg International Scout Center [DL 20 februarie 2022]

May be an image of 4 people, people standing and nature

Nume proiect: Voluntari remote pentru centenarul KISC 2023

Locația: online/remote

Cine poate participa: seniori și lideri cu vârsta minimă de 18 ani

Despre eveniment: Kandersteg International Scout Center din Elveția a deschis aplicațiile pentru voluntari remote care să ajute la pregătirea pentru evenimentele și activitățile ce vor avea loc în 2023 când se vor celebra 100 de ani de la înfințarea centrului. Dacă te regăsești în descrierea voluntarilor pe care îi caută KISC, atunci este o oportunitate perfectă pentru tine.

Poziții și perioade:

Mai multe detalii despre poziții și echipe găsiți aici.

Documentele necesare pentru înscriere sunt:

  • Scrisoare de motivație
  • CV
  • Scrisoare de recomandare

Profilul participanţilor: Pentru a deveni staff este necesar să fii membru ONCR cu cotizația plătită la zi și acordul din partea consiliului centrului local, să ai 18 ani împliniți, să cunoști limba engleză și să poți motiva ce abilități sau competențe te vor face să fii remarcat la Kandersteg. 

Costuri: această oportunitate nu presupune costuri

IMPORTANT: Dacă eşti interesat(ă) de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici înainte de trimite aplicația ta organizatorilor. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. De asemenea, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

Pentru informaţii suplimentare poţi consulta site-ul KISC sau ne poţi scrie la international@scout.ro