[Apel Închis] Jamboreea Națională din Danemarca 2022 – Hedeland, Danemarca, 23-31 iulie 2022 [DL 01 aprilie 2022]

Nume proiect: Jamboreea Națională din Danemarca 2022

Perioada: 23-31 iulie 2022

Locația: Hedeland, Danemarca

Cine poate participa: lupișori, temerari, eXploratori, seniori, lideri

Despre eveniment: Jamboreea din Danemarca 2022 este organizată de cele 5 organizații cercetășești și are un număr estimat de 40.000 de cercetași! Aducând un număr masiv de cercetași din diferite culturi în același loc, evenimentul are ca temă “viitorul nostru comun”. Participanții vor avea parte de o varietate mare de activități care vor reflecta tema, își vor găti mâncarea primită deasupra focului de tabără și se vor bucura de contextul internațional în cadrul natural frumos oferit de Hedeland Naturpark. Înscrierea se va realiza pe patrule sau unități, întrucât formarea unui contingent național nu este necesară. Patrulele pot fi formate din 7-9 participanți și un lider însoțitor.

Profilul participantului: Participanții pot fi:

  • lupișori, temerari și exploratori cu vârsta între 10 și 17 ani
  • lideri de patrulă, IST cu vârsta de 18 ani împlinită la data începerii evenimentului

Costuri:

  • Pentru participanți și lideri de patrulă: 2250 DKK (aprox. 300 euro)
  • Pentru IST: 1575 DKK (aprox. 210 euro)
  • Taxa nu include transportul până în Danemarca.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 1 aprilie 2022, menționând în dreptul numelui evenimentului rolul pentru care aplici (participant/lider/IST). În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.