[Oportunitate] Ideathon – Jambville, Franța, 13 – 15 mai 2022 [DL 7 aprilie 2022]

Nume proiect: Ideathon despre diversitate și incluziune

Perioada: 13 – 15 mai 2022

Locația: Jambville, în jurul metropolei Paris, Franța

Cine poate participa: seniori, lideri

Despre eveniment: Ideathon-ul oferă contextul perfect pentru adunarea unor oameni pasionați de găsirea de soluții pentru anumite probleme. Scopul evenimentului este de a provoca tinerii participanți să găsească idei creative pentru a-și ajuta organizațiile să abordeze problemele întâlnite referitoare la diversitate și incluziune. Acest eveniment se axează în mod special pe două întrebări: “Cum includem indivizi care au migrat în organizația noastră?” și “Cum ne putem deschide organizațiile către aceste persoane?”.

Profilul participantului: Participanții pot fi seniori și lideri tineri care își doresc să contribuie cu idei pe parcursul evenimentului și care au o bună înțelegere a limbii engleze.

Costuri: Taxa de participare la eveniment este de *50EUR. Taxa nu include transportul și cazarea. 

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 7 aprilie 2022. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.