[Apel Închis] Eurosea – Atena, Grecia, 9 – 12 septembrie 2022 [DL 10 iunie 2022]

Nume proiect: Eurosea

Perioada: 9 – 12 septembrie 2022

Locația: Atena, Grecia

Cine poate participa: seniori, lideri, voluntari adulți

Despre eveniment: Seminarul Eurosea, ajuns la a 15-a ediție, are scopul de a promova dimensiunea internațională a cercetășiei marine și a măsurilor de siguranță luate în timpul activităților, oferind un spațiu ideal schimbului de idei pentru dezvoltarea cercetășiei marine. Evenimentul are ca obiective:

  • Promovarea dimensiunii internaționale a cercetășiei marine;
  • Schimbul de experiență între grupuri de cercetași marini;
  • Organizarea de evenimente internaționale pentru cercetași marini;
  • Dezvoltarea legăturilor de prietenie între cercetași marini din diferite țări;
  • Planificarea următoarei ediții a Seminarului Eurosea;

Profilul participantului: Cercetașii care aparțin de Centre Locale cu oportunitatea de a organiza evenimente și activități acvatice și au vârsta de 18 ani împlinită la momentul începerii evenimentului. De asemenea, participanții trebuie să aibă o bună înțelegere a limbii engleze. 

Costuri: Taxa de participare este 350 EUR și acoperă transportul de la aeroportul/gara din Atena la hotel, acomodarea, mesele, materialele pentru activități și documentația. Taxa NU include transportul până la aeroport/gară și nici asigurarea de călătorie/sănătate, care este obligatorie pentru participarea la eveniment. 

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 10 iunie 2022. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.