Voluntar Regiunea Europeană Scout [DL 31 august 2022]

Nume proiect: Voluntar al Regiunii Europene Scout

Perioada: diverse perioade din trieniul 2022-2025

Locația:

Cine poate participa: seniori, lideri, voluntari adulți

Este în mod special încurajată înscrierea cercetașilor care au sub 30 de ani.

Despre eveniment:

Pentru următorul trieniu, Regiunea Europeană Scout caută să recruteze o echipă diversă de voluntari care să reprezinte cercetășia din diferite locuri ale Europei, cu scopul de a contribui la îndeplinirea Planului Regional Scout 2022-2025.

Primul pas este să se facă un pool de voluntari care sunt interesați să își aducă contribuția în următorul trieniu, înainte de a-i invita să-și exprime interesul pentru oportunități specifice.

Se caută voluntari cu diverse niveluri de experiență, de la începător la avansat, de la cercetași care activează doar la nivel local până la cele mai înalte organe de la nivelul național.

Cercetașii interesați pot face parte din echipa de voluntari pe termen lung sau pot sprijini îndeplinirea unor sarcini punctuale de scurtă durată. În orice caz, toată lumea va juca un rol important pentru a sprijini cu succes cercetășia în Europa.

Profilul participantului:

Voluntarii trebuie să cunoască cel puțin limba engleză ca limbă străină, atât oral cât și în scris, și să îndeplinească criteriile din fișa postului regăsită aici

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 31 august 2022. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.