Kander 100, International Service Team (IST) – 22.07-09.08.2023 [DDL 01 decembrie 2022]

Nume proiect: Kander 100, International Service Team (IST) 

Locația: Kandersteg International Scout Centre (KISC), Elveția

Cine poate participa: seniori și lideri

Durata: 22 iulie – 9 august 2023

  • 22 iulie – data de sosire 
  • 26 – 26 iulie – perioadă de training 
  • 27 iulie-8 august – Kander 100
  • 9 august – data de plecare

Despre eveniment: 

Visul lui Baden Powell de a crea o mini jamboree permanentă a devenit realitate în 1923. În 2023 se vor împlini 100 de ani de la deschiderea Centrului Cercetășesc Internațional din Kandersteg, Elveția, cunoscut și sub abrevierea KISC. Evenimentul Kander 100 dorește să celebreze acest reper important în viața cercetașilor de pretutindeni, aducându-i împreună.

Mai multe detalii despre eveniment și beneficii puteți găsi aici.

Beneficii: Echipa IST va primit un kit care conține eșarfă, ID, badge și tricou de eveniment, 3 zile de cazare gratuită la KISC ce pot fi folosite timp de un an de la terminarea Kander 100, 20% reducere la magazinul KISC pe durata evenimentului. 

Poziții disponibile: Există 5 mari echipe din care puteți face parte: Operațiuni (logistică, PR, social media etc), Servicii (catering, campsite, housekeeping, etc), Programe la KISC(workshop-uri, programe social etc), Programe în afara KISC (ghizi pentru hike-uri) și Infrastructură (IT și mentenanță).

Profilul participanţilor: Pentru a participa ca IST la acest eveniment, este necesar să ai peste 18 ani și să poată comunica foarte bine în limba engleză. Este recomandat cu tărie ca aplicanții să aibă schema completă de vaccinare împotriva Covid-19. De asemenea, este recomandată experiența caracteristică în funcție de poziția ce se dorește a fi ocupată.

Costuri: Spre deosebire de orice altă jamboree, echipa IST nu va trebui să plătească taxă de participare. Sunt incluse cazarea și mesele pe întreaga durată a evenimentului. Participantul, însă, va trebui să își asigure transportul și cheltuielile personale. 

IMPORTANT: Dacă eşti interesat(ă) de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici înainte de trimite aplicația ta organizatorilor. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. De asemenea, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.La oportunitățile internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej). Pentru informaţii suplimentare ne poți scrie la adresa international@scout.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.