Jamboree TOGETHER ‘23 – Austria, 7-16 august 2023 [DL 31 ianuarie 2023 ]

Nume proiect: TOGETHER ’23

Perioada: 7-16 august 2023

Locația: Berg im Attergau, Austria

Cine poate participa: temerari,  eXploratori, seniori, lideri.

Despre eveniment: Together ‘23 este un camp internațional ce are loc în Austria și care a ajuns la cea de-a 15-a ediție. La aceasta ediție se estimează participarea a peste 4000 de cercetași din toată lumea, iar tema evenimentului este “Together”, făcând referire la modurile în care fiecare dintre noi aparținem unei comunități variate, diferențele dintre noi ținându-ne împreună. Evenimentul dorește să promoveze diversitatea culturilor, acceptarea diferitelor expresii personale și să dezvolte integrarea în grupuri mici, în cercetășie, comunitate, dar și în întreaga societate.

Profilul participantului: Poți participa la Together 23 dacă ai vârsta cuprinsă între 13-15 ani drept CAEX, ca RARO între 16-21 ani, iar ca și IST sau lider de patrulă începând cu 18 ani la momentul începerii evenimentului. De asemenea e necesar să fii membru activ ONCR, și să cunoști limba engleză la nivel conversațional. Având în vedere situația pandemică actuală din Austria, vei avea nevoie și de oricare dintre: certificat verde/ dovada trecerii prin boală în ultimele 180 de zile/ test PCR activ.

Costuri: Taxa de participare este:

  • Participanti, Lideri  € 320,00
  • IST international Staff € 100,00

Taxa include costurile pentru întregul program și mâncarea pe toată perioada evenimentului. Nu sunt incluse costurile de transport către și de la eveniment. Tururile suplimentare de vizitare ale obiectivelor turistice nu sunt incluse, cu excepția unei excursii de o zi pentru IST.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 31 ianuarie 2023. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.