Peace Education in Scouting Training 2023 – Riga, Letonia, 21-26 martie [DL 15 februarie 2023]

Nume proiect: Peace Education in Scouting Training

Perioada: 21-26 martie 2023

Locația: Riga, Letonia

Cine poate participa: seniori, lideri, voluntari aduți.

Despre eveniment: Scopul acestui training este să informeze participanții despre subiecte care se încadrează sub umbrela Educației pentru Pace, mai exact: Diversitate și Incluziune, Dialog pentru Pace, Acțiune Umanitară, Safe from Harm, Advocacy și Educație pentru Drepturile Omului. Participanții vor dezvolta abilități și cunoștințe prin activități cercetășești legate de cele 6 domenii ale Educației pentru Pace, familiarizându-se cu diseminarea practicilor învățate în organizație.

Profilul participantului: Cercetași implicați în structurile locale sau naționale, cu vârsta între 18-30 de ani, care sunt activi în domeniile care aparțin Educației pentru Pace și care ar avea disponibilitatea să disemineze competențele obținute în urma trainingului în cadrul organizației.

Costuri: Costul participării la acest eveniment este de 50 EUR, incluzând masa și cazarea pe toata perioada evenimentului. De asemenea, costul transportului va fi rambursat până în limita a 200 EUR per participant. 

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 15 februarie 2023. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.