[Apel inchis] Voluntariat la Centrul Cercetășesc din Islanda Úlfljótsvatn [DDL 16 februarie 2023]

Nume proiect: Voluntariat la Centrul Cercetasesc Úlfljótsvatn din Islanda

Locația: Úlfljótsvatn, Islanda

Cine poate participa: seniori și lideri

Perioadă: 05.06.2023 – 01.09.2023 sau 01.05.2023 – 01.09.2023

Despre eveniment: Centrul Cercetășesc din Islanda este în căutare de voluntari pentru perioada verii, pentru 3 sau 4 luni. Pozițiile deschise sunt Campsite Coordinator (01.05.2023 – 01.09.2023) și Summer Volunteers (05.06.2023 – 01.09.2023).

  • Campsite Coordinator – Coordonatorul de campsite este responsabil de gestionarea operațiunilor zilnice ale campingului centrului. Acest lucru include coordonarea voluntarilor care lucrează în camping, asigurarea curățeniei instalațiilor, gestionarea centrului de servicii și a magazinului din camping precum și primirea oaspeților.
  • Summer Volunteers – Echipa de voluntari de vară este cea care se ocupă de operațiunile zilnice ale centrului. Aceștia lucrează în fiecare zonă a centrului, inclusiv în program, servicii pentru oaspeți, camping și întreținere.

Pentru mai multe detalii despre aceste poziții accesați acest link

Profilul participanţilor: Pentru a deveni staff este necesar să fii membru ONCR cu cotizația plătită la zi, să ai 18 ani împliniți, să cunoști limba engleză și să poți motiva ce abilități sau competențe te vor face să fii remarcat. Pentru poziția de Campsite Coordinator este nevoie și de carnet de conducere categoria B.  Foarte important: participanții trebuie să aibă disponibilitatea de a fi prezenți fizic pe tot parcursul sezonului, de la început și până la final.

Costuri: Participantul va suporta atât costul transportului, cât și al cheltuielilor personale de pe întreaga durată a șederii sale. Cazarea, mesele și orice alte necesități sunt asigurate de către organizatori.

IMPORTANT: Dacă eşti interesat(ă) de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici înainte de a trimite aplicația ta organizatorilor. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. De asemenea, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

*Ulterior, aplicația trimisă organizatorilor trebuie să conțină un CV, scrisoare de motivație și, opțional, o scrisoare de recomandare.

La oportunitățile internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare poţi consulta site-ul centrului sau ne poți scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.