First Ranger/Rover International Campfire – Italia, 4-5 martie 2023 [DL 25 februarie 2023]

Nume proiect: First Ranger/Rover International Campfire

Perioada: 4-5 martie 2023

Locația: Centrul Cercetășesc Sori, în preajma localității Genoa

Cine poate participa: seniori

Despre eveniment: Primul foc de tabără internațional susținut de Organizația italiană CNGEI îți oferă posibilitatea să te alături unui grup de peste 90 de cercetași italieni. În cadrul evenimentului sunt planificate activități și oportunități de cunoaștere. Un element cheie al evenimentului este locația – un centru cercetășesc situat pe malul marii, la o distanță mică de Genoa și Cinque Terre.

Profilul participantului: seniori cu vârsta cuprinsă între 18 și 20 de ani

Costuri: Participarea la eveniment este gratuită. Transportul trebuie asigurat de fiecare participant.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 25 februarie 2023. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămașă bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.