Jamboreea Națională din Serbia – Zaječar, Serbia, 22-31 iulie 2023 [DL 13 martie 2023]

Nume proiect: Jamboreea Națională din Serbia

Perioada: 22-31 iulie 2023

Locația: Zaječar, Serbia

Cine poate participa: lupișori, temerari, eXploratori, seniori, lideri.

Despre eveniment: Ajunsă la a 11-a ediție, Jamboreea Națională din Serbia va avea loc în vara anului acesta, promițând o experiență de neuitat pentru participanți. Evenimentul se va desfășura în orașul Zaječar, în estul Serbiei, iar pe durata celor 10 zile participanții se vor bucura de un program divers, incluzând 7 arii diferite de interes. Evenimentul va avea loc într-o pădure, la doar 20 de minute de centrul civic al orașului gazdă.

Profilul participantului: Cercetașii cu vârste cuprinse între 7 și 19 ani vor forma patrule, drept participanți, seniorii și liderii între 19 și 30 de ani vor participa ca IST, iar liderii de peste 30 de ani vor fi lideri de patrule.

Costuri: 

Participanti: 165EUR/pers.

IST: 110EUR/pers.

Taxa de participare nu include transportul, acesta fiind asigurat de fiecare cercetaș participant.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 13.03.2023. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.