Ce este Asociația KISC?

Asociația KISC a fost înființată odată cu deschiderea Centrului în 1923. Timp de 100 de ani, sute de susținători au devenit membri ai Asociației Kandersteg și au ajutat la crearea unei lumi mai bune, a sustenabilității și a păcii, prin intermediul cercetășiei internaționale. Printre primii membri s-au numărat Baden-Powell și Walter von Bonstetten, fondatorii cheie ai Centrului. Acestora li s-au alăturat oameni precum colonelul Kenneth MacIntosh, un american care a sprijinit foarte mult Centrul, și J.S. Wilson, celebru ca director al Gilwell Park.

Ce înseamnă să fi membru al Asociației KISC?

Să fi membru al Asociației KISC presupune sprijinirea dezvoltării ulterioare a Centrului prin contribuția cu o taxă de membru (membership fee).

Cât costă membership-ul?

Prețurile de membru sunt următoarele: 

  • Youth Membership (sub 25 de ani) – 25 CHF/ pe an
  • Membership individual, companie sau grup – 50 CHF/ pe an 
  • Organizație națională de cercetași – 200 CHF/ pe an  
  • Lifetime Membership – 1500 CHF (o singură plată)

CHF = franci elvețieni

Care sunt beneficiile unui membru KISC?

În calitate de membru, primiți actualizări periodice cu privire la ceea ce se întâmplă la Centru, aveți posibilitatea de a vota și de a candida la alegerile din cadrul Adunării Generale, o noapte gratuită de cazare pe an și acces la merchandise exclusiv pentru membri(tricou, eșarfa). În plus, ajutați la îndeplinirea Viziunii de a crea o lume mai bună, a sustenabilității și a păcii, prin intermediul cercetășiei internaționale.

Care sunt pașii pentru a deveni un membru KISC?

Pentru a deveni un membru al Asociației KISC trebuie să accesați site-ul următor: https://www.kisc.ch/register/membership.

Acolo va fi nevoie să vă creați un cont de utilizator și să trimiteți o cerere online pentru a deveni membru. Plata membership-ului se va face după confirmarea primirii cererii din partea KISC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.