The Academy – Wiesbaden, Germania, 14 – 19 noiembrie 2023 [DL 18 octombrie 2023]

Publicat pe de diana pal

[Update 16.10.2023] WOSM a obținut un grant de la Fundația Europeană pentru Tineret pentru a sprijini tinerii participanți cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani din organizațiile naționale de cercetași, pentru a permite mai multor participanți să se alăture și pentru a face acest eveniment la fel de divers ca și regiunea noastră. Ca urmare, taxa de participare a fost redusă la 200 EUR.

Nume proiect: The Academy

Perioada: 14 – 19 noiembrie 2023

Locația: Wiesbaden, Germania

Cine poate participa: exploratori, seniori, lideri, scouteri

Despre eveniment: The Academy este un eveniment gândit să pregăteasca participanții în teme-cheie pentru WOSM și WAGGGS, oferindu-le acestora și posibilități de networking. Fiecare participant va alege una dintre cele patru căi, în funcție de dorința proprie de dezvoltare: nurture, enhance, innovation și voice.

În afara atelierelor, participantii vor avea ocazia de socializare și de a împărtăși experiențe cu alți cercetași prezenți la eveniment. Cazarea va fi în camere de șase persoane, într-un cămin studențesc. 

Profilul participantului: cercetași implicați la nivel regional/național, membri ai echipelor naționale de voluntari.

Costuri: 400 EUR/persoană – include cazare, masa, accesul la ateliere și materiale pe întreaga durată a evenimentului; transportul nu este inclus și trebuie asigurat de fiecare participant.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 09.10.2023. În procesul de selecţie al participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.