Voluntariat la Centrul Cercetășesc din Islanda Úlfljótsvatn [DDL 22 februarie 2024]

Nume proiect: Voluntariat la Centrul Cercetășesc Úlfljótsvatn din Islanda

Locația: Úlfljótsvatn, Islanda

Cine poate participa: seniori și lideri

Perioadă: 03.06.2024 – 30.08.2024 (pentru pozițiile de voluntari) sau 01.05.2024 – 30.08.2024 (pentru pozițiile de coordonatori).

Despre eveniment: Centrul Cercetășesc din Islanda este în căutare de voluntari pentru perioada de vară, pentru 3 sau 4 luni. Pozițiile deschise sunt Summer Volunteers, Campsite Coordinator, și Guest Services Assistant.

  • Summer Volunteers – echipa de voluntari de primăvară este cea care se ocupă de operațiunile zilnice ale centrului. Aceștia lucrează în fiecare zonă a centrului, inclusiv în program, servicii pentru oaspeți și întreținere.
  • Campsite Coordinator –  coordonatorul de campsite se ocupă de menținerea tuturor aspectelor administrative ale zonei de camping, cum ar fi infrastructura, menținerea siguranței, și colectarea feedback-ului de la oaspeți și voluntari.  De asemenea, aceștia vor supraveghea și vor lucra îndeaproape cu echipa de voluntari de vară.
  • Guest Services Assistant –  asistentul de servicii cu oaspeții este responsabil pentru gestionarea operațiunilor zilnice ale facilităților interioare și ale bucătăriei. Acest lucru include coordonarea voluntarilor care lucrează în serviciile pentru oaspeți, asigurarea curățeniei facilităților pentru a primi oaspeții, pregătirea mâncării și primirea oaspeților noștri.

Pentru mai multe detalii despre aceste poziții accesați acest link.

Dacă vrei să vezi cum a fost vara trecută ca și voluntar la centru, citește acest articol.

Profilul participanţilor: Pentru a deveni staff este necesar să fii membru ONCR cu cotizația plătită la zi, să ai 18 ani împliniți, să cunoști limba engleză și să poți motiva ce abilități sau competențe te vor face să fii remarcat.  Foarte important: participanții trebuie să aibă disponibilitatea de a fi prezenți fizic pe tot parcursul sezonului, de la început și până la final.

Costuri: Participantul va suporta atât costul transportului, cât și al cheltuielilor personale de pe întreaga durată a șederii sale. Cazarea, mesele și orice alte necesități sunt asigurate de către organizatori.

IMPORTANT: Dacă eşti interesat(ă) de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici înainte de a trimite aplicația ta organizatorilor. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. De asemenea, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

*Ulterior, aplicația trimisă organizatorilor trebuie să conțină un CV, scrisoare de motivație și, opțional, o scrisoare de recomandare.

La oportunitățile internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare poţi consulta site-ul centrului sau ne poți scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.