High Season Staff vară 2024 – Kandersteg International Scout Centre, Elveția [DDL: 3 martie 2024]

Nume proiect: High Season Staff at Kandersteg International Scout Center

Locația: Kandersteg International Scout Center (KISC), Elveția

Cine poate participa: seniori și lideri, de preferință ex-Staff KISC

Perioadă/sezon: 1 iulie 2024 –18 august 2024

Despre eveniment: Kandersteg International Scout Center din Elveția a deschis aplicațiile pentru High Season Staff pentru sezonul de vară 2024. Dacă vrei să te întorci în inima munților Alpi o lună pentru a oferi o mână de ajutor, aceasta este oportunitatea perfectă pentru tine.

De ce să fii voluntar la KISC? Poți afla mai multe aici.

Profilul participanţilor: Pentru a deveni staff este necesar să fii membru ONCR cu cotizația plătită la zi, să ai 18 ani împliniți, să cunoști limba engleză și să poți motiva ce abilități sau competențe te vor face să fii remarcat la Kandersteg. Foarte important: participanții trebuie să aibă disponibilitatea de a fi prezenți fizic pe tot parcursul sezonului, de la început și până la final. 

Costuri: Participantul va suporta atât costul transportului, cât și al cheltuielilor personale de pe întreaga durată a șederii sale, însă există posibilitatea ca unele costuri de transport să fie rambursate. Cazarea, mesele și orice alte necesități sunt asigurate de către organizatori. 

IMPORTANT: Dacă eşti interesat(ă) de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici înainte de a trimite aplicația ta organizatorilor. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. De asemenea, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La oportunitățile internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare poţi consulta site-ul KISC sau ne poți scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.