The Growth Event 3.0 – Brno, Kaprálův mlýn Scout Centre, Republica Cehă [DDL 27.02.2024 – 12:00]

Nume proiect: The Growth Event 3.0

Perioada: 25-29 aprilie 2024

Locația: Centrul de Scout Kaprálův mlýn, în apropiere de Brno, Cehia, situat în Rezervația Naturală Moravian Karst.

Cine poate participa: Lideri sau seniori, membri ai ONCR implicați activ în dezvoltarea centrelor locale și planificarea strategică.

Despre eveniment: Evenimentul “Growth Event 3.0” este un seminar european dedicat creșterii și dezvoltării în cadrul mișcării Scout. Acesta este organizat cu sprijinul Fondului European pentru Tineret.

Scopul acestui eveniment este de a aduna lideri din organizațiile membre și voluntari implicați în creșterea numărului membrilor pentru a împărtăși experiențe, a dobândi cunoștințe și a dezvolta strategii pentru a promova creșterea durabilă în organizațiile lor. Unul dintre obiectivele planului regional actual al cercetașilor europeni este de a atinge, până în 2025, o creștere a membrilor cu 10% în cadrul Regiunii Europene Scout.

Evenimentul va include sesiuni interactive, ateliere practice și discuții pentru a oferi participanților instrumente și resurse valoroase pentru a sprijini creșterea organizațiilor lor. După eveniment, participanții vor avea acces la o mulțime de  resurse pentru a dezvolta și gestiona strategii de creștere.

Participanții vor avea oportunitatea de a se conecta cu lideri cu viziuni similare, de a împărtăși cele mai bune practici și de a explora modalități de a aduce membri din comunitățile subreprezentate în cadrul organizației. 

Evenimentul va include și sesiuni pre-eveniment online, oferind participanților ocazia de a se întâlni cu echipa de organizare și de a contribui cu idei și întrebări înainte de evenimentul principal. Formularul pentru participare al evenimentului trebuie să fie completat până la 1 martie 2024, iar selecția participanților va fi comunicată până la 15 martie 2024. Acest formular se va completa în urma confirmarii interne a participării.

Pentru mai multe informații legate de eveniment puteți accesa link-ul: https://treehouse.scout.org/event/growth-event-30

Profilul participantului: Se adresează liderilor, voluntarilor și seniorilor care sunt interesați de noi modalități de creștere a numărului membrilor în ONCR și sunt activ implicați în planificarea strategică a organizației. Evenimentul va fi în limba engleză, astfel, un nivel mediu de cunostinte este necesar.

Costuri: Taxă de participare de 50 EUR, care acoperă cazarea, mesele și cheltuielile de program. Costurile de călătorie până la 250 EUR vor fi rambursate în procent de 80% de către Regiunea Europeană Scout. Rambursările vor fi efectuate pe baza costurilor reale după eveniment, cu condiția ca toate documentele justificative să fie furnizate Regiunii Europene Scout (inclusiv bilete de avion/tren/autobuz și dovada plății).

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 27.02.2024. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămașă bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.