Voluntari pentru a 43-a Conferință Mondială Scout – Cairo, Egipt, 17-23 august  [DL 10.05.2024]

Nume proiect: A 43-a Conferință Mondială Scout- apel pentru voluntari

Perioada: 17- 23 august 2024

Locația: Cairo, Egipt

Cine poate participa: Membri activi ai ONCR cu vârsta de peste 18 ani

Despre eveniment: Cea de-a 43-a Conferință Mondială a Cercetasilor va aduna anul acesta, delegați din Organizațiile Membre din 174 de țări în Cairo, Egipt. Voluntarii pentru acest eveniment au taxa acoperită și vor fi repartizati pe roluri pe baza profilului și a cunoștințelor, precum și în funcție de nevoile organizatorilor.

Acest eveniment reprezintă prima conferință în persoană din 2017 și oferă o oportunitate unică pentru cercetași de a colabora, schimba idei și de a-şi consolida relațiile cercetășești internaționale. Programul se va desfășura prin sesiuni plenare care stimulează gândirea și discursuri cheie susținute de persoane implicate în dezvoltarea cercetasiei la nivel mondial. Atelierele interactive vor promova colaborarea, învățarea și inovația, toate acestea fiind prezentate în expoziții despre cele mai recente progrese și inițiative în WOSM.

Profilul participantului: Se adresează cercetașilor de peste 18 ani, care sunt interesați de dezvoltarea mișcării cercetășești la nivel global și local. Evenimentul va fi în limba engleză, astfel, un nivel mediu de cunostinte este necesar. De asemenea este nevoie de acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local și să fii membru activ al organizației, cu cotizația plătită la zi.

Costuri: Taxa de participare este gratuită pentru voluntari (include cazare, masă și transport local în timpul conferinței). Biletele de avion către Cairo, viza și asigurarea de călătorie trebuie asigurate de către participant.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 10.05.2024. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.