Membrii ai delegației online pentru a 43-a Conferință Scout Mondială – Cairo, Egipt, 17-23 august [DL 16.05.2024]

Publicat pe de diana pal

Nume proiect: A 43-a Conferință Scout Mondială

Perioada: 17- 23 august 2024

Locația: online

Cine poate participa: 6 cercetași, membri activi ai ONCR, interesați de dimensiunea internațională, parte a echipelor naționale.

Despre eveniment: Cea de-a 43-a Conferință Mondială a Cercetasilor va aduna anul acesta, delegați din Organizațiile Membre din 174 de țări în Cairo, Egipt. Acest eveniment reprezintă prima conferință în persoană din 2017 și oferă o oportunitate unică pentru cercetași de a colabora, schimba idei și de a-şi consolida relațiile cercetășești internaționale. Programul se va desfășura prin sesiuni plenare care stimulează gândirea și discursuri cheie susținute de persoane implicate în dezvoltarea cercetasiei la nivel mondial. Atelierele interactive vor promova colaborarea, învățarea și inovația, toate acestea fiind prezentate în expoziții despre cele mai recente progrese și inițiative în WOSM.

Profilul participantului: Cercetași de peste 18 ani, care sunt interesați de dezvoltarea mișcării cercetășești la nivel global și local. Evenimentul va fi în limba engleză, astfel, un nivel mediu de cunostinte este necesar. De asemenea este nevoie de acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local și să fii membru activ al organizației, cu cotizația plătită la zi.

Costuri: Taxa de participare este de 25 USD și include participarea pe întreaga durată a evenimentului și participarea la paneluri și sesiuni de networking. 

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 16.05.2024. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.