Open Call Voluntari-3 locuri vacante Argentina si Brazilia. Aplica acum! (DL: 4 martie)

brazil_socialIata o noua oportunitate EVS pe care v-o oferim cu mare placere.

Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala are un numar de 3 locuri disponibile  pentru un stagiu de voluntariat cu o durata de 7 luni incepand cu data de 1 mai 2013. Este vorba despre un proiect EVS care se va desfasura in cadrul a  doua organizatii, una din Brazilia si cea de-a doua din Argentina, pentru Brazilia fiind disponibil un loc iar pentru Argentina 2 locuri.
Tema proiectului “WAVE 2” este tineretul si interactiunea cu tinerii localnici, pentru dezvoltarea acestora. Activitatile sunt diverse si se vor decide impreuna cu coordonatorii proiectului din cele 2 tari, putand varia de la promovarea oportunitatilor europene, la informare, lectii de limba
engleza/spaniola/romana, crearea de filmulete, organizarea unui schimb de tineret, implicarea in workshop-uri , pana la organizarea de evenimente pentru comunitatea locala in cadrul celor doua organizatii sau a institutiilor unde se vor desfasura activitatile.
Detalii puteti afla citind documentul atasat sau accesand urmatorul link http://www.yesforevs.eu/countries.php si va incurajam sa ne contactati pentru intrebari suplimentare la adresa bianca.gainaru@ardr.ro
Inscrierile se pot face pana in data de 4 martie, trimitand un CV european (in limba engleza) si o scrisoare de motivatie aplicata pe proiect, la adresa mai sus mentionata.

Ii asteptam pe toti cei care sunt in cautarea unei oportunitati de dezvoltare personala si profesionala, a unei aventuri a autocunoasterii si depasirii propriilor limite, pentru a aduce valorile promovate prin intermediul Serviciului European de Voluntariat mai aproape de tinerii din Brazilia si Argentina, punandu-si in aplicare talentele, ideile si intreaga energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.