Apel închis: Exprima-ti parerea! Propunere pentru planul de actiune al Regiunii Europene Scout din mandatul 2013-2016 (DL: 15 martie 2013)

discussion docDaca nu stiati inca, Regiunea Europeana Scout lucreaza in fiecare mandat trienal conform unui plan de actiune agreat prin vot la Conferinta Europeana Scout ce are loc o data la 3 ani in diferite tari din Europa.

Anul acesta in luna august va avea loc la Berlin a 14-a Conferinta Europeana Scout, unde se va vota planul trienal pentru Regiunea Europeana. Pana atunci insa, va puteti exprima parerea cu privire la propunerea pentru urmatorul plan de actiune.

Aveti in documentul de mai jos propunerea Regiunii Europene care va fi discutata (si de ce nu, modificata) in cadrul Scout Symposium ce va avea loc in aprilie la Dublin. Va rugam sa o cititi cu atentie si sa ne trimiteti opiniile voastre cu privire la acesta pana la data de 15 martie la adresa international@scout.ro!

Annex-WOSM-Circular 1_2013_DiscussionDocument_EN

Departamentul International va centraliza aceste opinii, va adopta in consecinta cu acestea o pozitie a ONCR cu privire la planul trienal si o va prezenta in cadrul Scout Symposium.

Asteptam cu interes mesajele voastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.