Apel închis: RoverNet4 – VentureNet1x [DL: 9 aprilie]

A 4-a întâlnire pentru responsabilii naționali de Seniori și prima întâlnire pentru responsabilii naționali de Exploratori va avea loc între 9 și 12 Mai 2013.

Ultima astfel de întâlnire datează din anul 2008. La Forumul Scout European privind Metodele Educaționale desfășurat în România, a existat un accent puternic pe oportunități de networking pentru responsabilii naționali care lucrează în aceleași domenii. Ca urmare, regiunea Europeană Scout a decis să reînnoiască tradiția de evenimente menite responsabililor de Seniori și să pornească un eveniment menit responsabililor de Exploratori.

Desi aceasta este o invitație (RoverNet-VentureNet-invite) pentru ambele evenimente, programul și conținutul reuniunilor sunt separate și foarte diferite.

RoverNet, fiind la ediția a patra și venind în urma unui lung șir de inițiative europene definite pentru această secțiune de vârstă (rovernet.eu, RoCoReKi, Roverway, Agora, ESVP, etc), va încerca să se bazeze pe proiectele existente și cadrele program, în timp VentureNet, la prima editie, are drept scop de a stabili rețele și de a explora posibilitățile de cooperare în viitor: parteneriate potențiale și susținerea inițiativelor regionale.

Taxa de participare este de 150 EUR pentru fiecare eveniment. Însă, pentru organizațiile care ăși trimit reprezentanți la ambele evenimente, ‘pachetul de taxe’ va fi de doar 250 EUR în total. Înscrierile se pot face folosind formularul de aici, iar persoanele acceptate vor primi scrisori de confirmare până pe 9 Aprilie. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.