Apel Inchis: Kandersteg International Scout Center cauta voluntari pentru lucrul in centrul scout

 

expinkies

dcvfeg

Vesti proaspete venite toocmai din Elvetia! In vara aceasta ai posibilitatea sa lucrezi in primul centru scout international din lume, infiintat chiar de Lord Baden Powell! Cercetasi voluntari din peste 30 de tari ajung aici anual, dornici de a cunoaste cercetasi si de a da o mana de ajutor.
Centrul Scout International Kandersteg  este unul din centrele  aflate in Elvetia. S-a infiintat in anul 1923 la cererea Lordului Baden Powell, care, la sfarsitul Primei Jamboree Internationale a Cercetasilor si-a dorit un loc in care membrii organizatiei internationale sa se poata intalni oricand.
Astfel, in zilele noastre, centrul scout international primeste voluntari din toata lumea, atat pe timpul iernii cat si vara.
De asemenea, pentru implicare activa si cooperare, ai sansa sa iti achizitionezi o serie de badgeuri din scout shopul centrului scout Kandersteg. Mai multe detalii aici.
Mai jos sunt doua modele de badgeuri:
Wanderrucksack_3_bfcf2026973eef3c4178d4184bc5e81fbadge

Poti merge oricand ca voluntar, pe o perioada de trei luni, in timpul fiecarui sezon: toamna, iarna, primavara sauuuu… vara! Pentru fiecare dintre sezoane voluuntarii sunt insa nevoiti sa stie (daca nu, invata acolo 😀 ) anumite sporturi: iarna- ski, snowboarding etc, vara- alpinism. O saptamanava dura pregatirea ta ca si stafff, dupa care poti incepe.

MUST KNOW:

Se cauta voluntari cercetasi cu varsta peste 18 ani, cu cunostinte medii ale limbii engleze.

Cazarea si masa sunt platite de organizatori, iar daca stati intreg sezonul (3 luni), primiti anumite bonusuri: iesiri in oras asigurate de centrul gazda, zile complet libere, in care puteti vizita locurile/zona/tara etc.

Transportul dus-intors  este platit de voluntar.

 

 

Mai multe informatii legate de staff gasesti aici Pentru orice detaliu, trimite un mail la adresa pd@kisc.ch , persoana de contact Jonathan.

Aici este siteul centrului scout international. Deci, asteptam cercetasii cu initiativa, curajosi si dornici de a trai o experienta cu siguranta inedita! Te numeri printre ei? 🙂

 

untitled

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.