Apel inchis TiA: Apel curs formare lobby & advocacy, Predeal [DL: 15 mai]

advocacy-umbrellaIn perioada 31 mai 02 iunie 2013, “Nu fi spectator! SETeaza-te!” la cursul de Lobby si Advocacy!
Unde? Cand ? Cum? Citeste mai departe….
Ce iti propunem noi? Sa fii activ! Sa fii optimist! Sa fii creativ! Sa fii TU! Sa te SETezi! De ce? Pentru ca poate fi un ALFEL de saptamana prin implicarea voastra.
Saptamana  Europeana a Tineretului. Adica… peste cinci sute de evenimente sunt asteptate sa se desfasoare in tarile participante la programul Tineret in Actiune si in toata Europa. Evenimente organizate cu si pentru tineri si avand un singur scop: sa puna tot ce este legat de tineret in lumina reflectoarelor. 
Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale- ANPCDEFP  prin Programul Tineret in Actiune in parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Participare Publica- CeRe  organizeaza in cadrul Saptamanii Europene a Tineretului Cursul de formare de lobby si advocacy in perioada 31 mai – 02 iunie 2013 la Predeal.
Scopul cursului il reprezinta instruirea tinerilor si reprezentantilor organizatiilor de tineret in utilizarea tehnicilor de lobby si advocacy pentru solutionarea problemelor acestora la nivelul comunitatii locale/ regionale.
Advocacy este procesul prin care cetateni organizati ii influenteaza pe factorii de decizie in luarea unei decizii pe un subiect specific.
Lobby este o tactica de advocacy, un instrument in campania de advocacy si presupune intalniri directe formale sau informale cu factorul de decizie.
Termenul lmita de inscriere este 12 mai 2013
Obiectivele cursului, conditiile de participare, profilul candidatului si alte informatii utile sunt disponibile deja atat pe www.tinact.ro la adresa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.