Apel închis: Departamentul International la vanatoare de membri [ DL: 1 mai]

3

Salutare, cercetasi!

Departamentul International are vesti noi… Legate de noi!

Dupa cum va asteptati, odata cu venirea verii apar si activitatile.  Asa ca am iesit la “vanatoare” de cercetasi care sa vrea sa afle, sa aprofundeze si sa promoveze aceste activitati!  Iti place sa descoperi primul ce mai este nou in materie de cercetasie, sa dai sfoara in tara in legatura cu ce se mai intampla sau sa pastrezi legatura cu cercetasii din alte tari? Atunci aici iti este locul!

Departamentul International cauta minti tinere, stralucite si dornice de lucru, care sa se ocupe de urtmatoarele sarcini:  ( Nu va faceti griji, fiecare persoana are un loc aici, in marea familie a Departamentului  )

  –   In primul rand, se cauta responsabil pentru  European Voluntary Service. Iti place sa tii legatura cu cercetasi din tari straine? Atunci ce mai astepti? Aici este locul tau.

     Acest ‘post’ presupune comunicarea cu voluntarii care vin in Romania sicei care pleaca din Romania prin ONCR ca sa fie voluntari in alte tari,  implicarea in procesul de selectie al voluntarilor pentru proiecte,comunicarea cu organizatiile partenere,  implicarea in procesul de selectie al voluntarilor pentru proiecte, mediatizarea de proiecte EVS si nu numai. (Lasam ce este mai frumos pentru doritori! ) 

-De asemenea, avem nevoie de cineva care sa lucreze cu partenerii si sa creeze noi parteneriate. Respectiva persoana va trebui sa urmareasca  parteneriatele cu organizatiile in curs si  sa  faciliteze realizarea de noi parteneriate cu alte organizatii, sa urmareasca liniile de finantare deschise din diverse domenii,sa se implice in scrierea de proiecte pentru finantare pentru aceste domenii, in colaborare cu diferite departamente  . Asa ca, dragilor, diplomatia, spiritul de observatie si cel de convingere sunt la mare cautare! Pe langa dorinta de a lucra, desigur. Siii, se poate lucra in pereche, deoarece exista 2 locuri disponibile. 

– Siiii, pentru ca sa nu ignoram nici cei ce prefera scrisul…. Vrem si un redactor in echipa, care sa ajute la realizarea materialelor necesare pentru departament.   Avem si pentru el sarcini, una dintre ele fiind chiar colaborare pentru a concepe anumite  ghiduri : Ghidul Participantului in Evenimente Internationale, Ghidul Liderului, Ghidul Sefului de Contingent, Ghid de Fund-Raising pentru Participanti si Lideri.

Doritorii sunt rugati sa trimita un email la international@scout.ro , care sa contina un CV in format europass,  care sa includa experienta cercetaseasca,  plus o scurta scrisoare de motivatie in care sa spuna pe ce pozitie candideaza si de ce ai fi bun pe pozitia respectiva.

Acestea fiind spuse, te asteptam in marea familie a Departamentului International! Ne place sa comunicam, sa facem cercetasie, sa cautam si sa scriem despre ce am aflat. Ni te alaturi? 🙂

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.