Apel închis: A10-a intalnire Euro-Araba, Roma, 26-30 iunie 2013

Logo1

 

 

A 10-a intalnire institutionala intre regiunile arabe si europene, membre WOSM, va avea loc in Roma! In aceasta poveste cercetaseasca italieneasca va asteapta schimburi de experiente,cunostinte si proiecte intre reprezentantii celor doua regiuni, printre paste si pizza.

Ne dorim ca prin aceasta intalnire sa construiasca si sa dezvolte relatiile dintre cercetasii din cele doua regiuni, participantii europeni sa cunoasca partea orientala a cercetasiei si viceversa.

Printre numeroasele obiective ale intalnirii se numara  acumularea de informatii, interculturalitate, aplicarea schimburilor bazate pe bune practici si schimburi care sa contribuie la dezvoltarea activa a tanarului in societate, crearea de noi parteneriate bilaterale/multilaterale si imbunatatirea celor existente.

Data desfasurarii: 26-30 Iunie 2013

(sosirea se va face in 26 iunie, plecarea va avea loc in 30)

Locul desfasurarii: Roma, Italia

Limba: Engleza [cursuri medii de limba engleza]

Varsta: 18-25 ani

DEADLINE: 29 aprilie 2013

Taxa participare:   190€, acoperind acomodarea, masa, cazarea, transportul local. Pentru o camera single se platesc  30€ in plus!

!!Taxa de participare nu acopera transportul DIN si IN Romania !

Activitatea va avea o atat o parte teoretica cat si una practica, folosindu-se metode nonformale. Metodele cercetasesti si prezentarile audio-video nu vor lipsi.

Profilul participantului: Se cauta persoane implicate in asemenea proiecte sau dornice sa participe, tineri implicati in dialogul intercultural si interregional, vorbitori de Engleza, Franceza sau Araba.

Ce mai e de stiut?

Informatii puteti gasi aici .

Cei interesati, va rugam sa trimiteti un mail la adresa international@scout.ro

 

Va asteptam! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.