Apel închis proiect TiA schimb de tineri in Letonia – Friendship bowl (impreuna cu cercetasii din Tg. Jiu) [DL:14 iunie]

Perioada:  1 iulie până pe 07 iulie (+ sosirii și ziua plecării, dacă este necesar)

LOCATIE: Vaidava, municipalitatea Koceni (Letonia)

Participanți: 8 persoane din fiecare țară în vârstă 16-25  ani

Limba de lucru: engleza

Obiective:

• Pentru a schimba cultura europeană

• Pentru a utiliza noi metode de învățare

• Pentru a crea o rețea între participanți

Activitati: atelier de olarit, excursii, jocuri, vizita la fabrica de preparare unt, vizita la fabrica de ceai, hike in natura, innot etc.

COSTURI:

70% din costurile de călătorie și de 100%, hrană și cazare vor fi acoperite de Programul Tineret în Acțiune și Koceni Consiliului municipal

CAZARE: casa Camp aproape Vaidava lacului.

DESPRE NOI:

Suntem municipalitatea locală în Letonia.Municipalitatea Kocēni este format din cinci parohii – Bērzaine, Dikļi, Kocēni, Vaidava și Zilaiskalns, centrul administrativ este Kocēni. Suprafața totală este de 498,1 km2, populația – în jurul 6500, densitatea populației – 13 de oameni pe 1 km2. Intreaga zona noastră este rurală. Parte a teritoriului este inclus în Parcul Național Gauja și Rezervația Biosferei Vidzeme de Nord, există un număr de site-uri istorice și meseriași interesante și companii. Municipalitatea Kocēni este o destinație turistică populară atât pentru turiști locali și străini.

Una dintre sarcinile noastre este de a oferi educație primară. Avem instituțiile de învățământ preșcolar, 4 școli primare și 2 școli-internat elementare pentru copii cu nevoi speciale. De asemenea, avem grija de activități culturale și de petrecere a timpului liber pentru copii și tineri.

Detalii si inscriere:

Ciprian Sfirlogea

0767331874

Ciprian.sfirlogea@scout.ro

 

Se trimite CV-ul Cercetasesc pana la data de 14.06.2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.