Apel inchis: Training ‘Nutrition 4 YOUth’, Lisabona [DL: 20.09 ora 23:59]


volunteer spain
Consiliul Tineretului din Romania este partener alaturi de Consiile Nationale de Tineret din Portugalia, Italia si Grecia intr-un proiect finantat Prinprogramul Tineret in Actiune al Comisiei Europene intitulat ”Nutrition 4 YUOth” in cadrul caruia se va organiza un training pentru 24 de tineri din cele 4 state partenere, in perioada 31.10-5.11.2013 in Lisabona, Portugalia.
In cadrul trainingului participantii vor invata sa gateasca sanatos, incadrandu-se intr-un buget rezonabil pentru un tanar, retete culinare internationale, vor dezbate modalitati de implicare a tinerilor in activitati care sa contribuie la promovarea unui stil de viata sanatos, vor contribui la elaborarea unui e-book destinat tinerilor si a unei pozitii publice a celor 4 consilii de tineret vizand promovarea sanatatii, ca un drept al tinerilor.
Asadar, lansam apelul, pentru inscrierea a 3 tineri (cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani), cunoscatori ai limbii engleze, care sa se fi implicat pana acum in proiecte vizand promovarea unui stil de viata sanatatos in randul tinerilor (prin intermediul promovarii unor principii sanatoase de nutritie si a activitatilor sportive in viata unui tanar). Descarcati apelul la participare si formularul de aplicatie. Doritorii sunt rugati sa completeze formularul de aplicatie si sa il transmita pe adresa delia.gologan@ctr.ro pana la data 20.09.2013 ora 23.59.
Selectia participantilor va fi realizata de catre CTR in functie de experienta anterioara a aplicatilor, modul in care acestia raspund cerintelor proiectului si disponibilitatea lor de a contribui la dezvoltarea proiectului “Nutrition4YOUth” dupa participarea la training, iar lista finala a participantilor va fi anuntata pe site-ul CTR in 23 septembrie 2013.
Costurile de cazare, masa pe durata trainingului si a transportului pana in Portugalia vor fi asigurata de catre organizatori – mai multe detalii se gasesc in documentele mentionate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.