Apel inchis: Erasmus+ – Curs PLUS de scriere de proiecte, 18-20 oct [DL: 13 oct]

Publicat pe de scout.ro
erasmus_new-664x609PLUSam! Pilotam un curs de scriere de proiecte de tineret in contextul noului program european de finantare, Erasmus+, program ce urmeaza a fi implementat in perioada 2014-2020! Astfel, avem in oferta nu unul, ci sase cursuri pilot de formare care se vor desfasura simultan in perioada 18 – 20 octombrie la Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi si Timisoara la care te poti inscrie pana pe 13 octombrie.Ai derulat proiecte Tineret in Actiune? Acum ai posibilitatea sa continui cu proiecte de tineret si in contextul noului program european de finantare, Erasmus+.

Ai vrut sa derulezi proiecte europene de tineret, dar nu ai facut asta pana acum? Poti sa te pregatesti acum si sa inveti sa scrii proiecte de tineret in contextul noului program european de finantare, Erasmus+.

Prezentul curs se adreseaza EXCLUSIV reprezentantilor ONG-urilor de tineret si institutiilor publice care lucreaza cu tinerii care doresc sa initieze proiecte de tineret in cadrul programului Erasmus+.
Apelurile de inscriere pentru cursuri sunt disponibile pe www.tinact.ro in Lista Evenimentelor. Mai multe detalii si formularele de inscriere gasiti in apelul pentru fiecare curs (pentru detalii click pe oras):
•    Bucuresti
•    Brasov
•    Cluj-Napoca
•    Craiova
•    Iasi
•    Timisoara
NOTA!
Erasmus+ este programul european de educatie, tineret, formare si sport pentru perioada 2014-2020. Acesta continua generatia de programe “Tineret in Actiune” si “Invatare pe tot parcursul vietii”. Decizia oficiala a Comisiei Europene de lansare a programului este asteptata la finalul acestui an. Chiar daca documentele oficiale ale programului nu au fost inca adoptate, in cadrul cursului se va lucra cu documentele-propunere care contin informatiile publice si care cel mai probabil se vor regasi si in Erasmus+. Variantele oficiale vor fi disponibile in momentul publicarii deciziei de catre Comisia Europeana.Cursul de formare este dezvoltat de ANPCDEFP, impreuna cu Reteaua Nationala a Formatorilor Programului Tineret in Actiune, ca modul pilot de pregatire in vederea continuarii proiectelor de tineret in cadrul programului european de finantare Erasmus+.

Prezentul modul de formare va fi pilotat in luna octombrie. In baza procesului testat si rezultatelor de la cele sase cursuri pilot, in luna noiembrie va fi lansat si modulul de scriere de proiecte de tineret in contextul programului Erasmus+.