[APEL ÎNCHIS] Funboree, 27 aprilie – 1 mai 2019, Gmünd, Austria. DDL: 10 martie 2019

Publicat pe de Oana

Nume proiect: Eurotransit Network Funboree

Perioada: 27 aprilie – 1 mai 2019

Locația: Gmünd, Austria

Cine poate participa:  lideri de centru local, membri ai DI, persoane interesate de dimensiunea internațională a cercetășiei

Despre eveniment:

Evenimentul reunește sub umbrela sa voluntari cercetași ai Europei de Est și de Vest în scopul asigurării implementării de parteneriate, proiecte și schimbului de contacte și informațiilor generale, care ar putea servi drept sprijin în dezvoltarea organizației. Activitățile evenimentului sunt gândite ca parte complementară a structurilor naționale deja existente, oferind acces direct tuturor grupurilor la activități internaționale. Prin proiectele precedente, Rețeaua s-a specializat în schimburile dintre est și vest, și-a creat o bază de date în ceea ce privește contactele care să sprijine campurile de vară, parteneriatele și experiențele inter-culturale. Una dintre intenții este aceea ca grupurile de cercetași care călătoresc în alte țări să nu o facă fără a întâlni cercetași din țara respectivă.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să fie interesat de latura internațională a cercetășiei, să cunoască limba engleză și de preferință să fie implicat în procesul decizional de la nivelul centrului local, fiind disponibil să întoarcă în organizație experiența acumulată pe parcursul evenimentului.

Costuri:

Contribuția de participare este de 60 EUR și include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile. La această sumă se adaugă 10* EUR pentru Departamentul Internațional.

*Contribuția de 10 euro către Departamentul Internațional este cerută atunci când se participă la evenimente internaționale care se desfășoară prin intermediul parteneriatelor realizate de către ONCR. Pentru evenimentele menționate echipa lucrează pe parcursul anului să încheie aceste parteneriate sau să construiască relații care să ne aducă diverse beneficii (taxe reduse, deconturi de transport, locuri gratuite sau suplimentarea locurilor alocate pentru ONCR, grupuri de cercetași străini în țară cu care CL să poată colabora). Contribuția colectată se folosește pentru activitatea periodică a departamentului, în special pentru costurile impuse de materialele de protocol, comisioane bancare, întâlniri ale echipei și participarea la evenimente de networking.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 10 martie 2019. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minim 2 ani), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro