[APEL ÎNCHIS] RoverNet VentureNet 2019, 9-12 mai 2019, Zagreb, Croația. DDL: 25 martie 2019

Publicat pe de Oana

Nume proiect: RoverNet VentureNet 2019

Perioada: 9-12 mai 2019

Locația: Zagreb, Croația

Cine poate participa:  membri ONCR implicați în structurile naționale adresate ramurilor de vârstă eXploratori și/sau seniori

Despre eveniment:

Evenimentul își propune să pună în legătură directă persoanele responsabile cu programul pentru exploratori și/sau seniori la nivel național, formând o rețea care să ofere o oportunitate de învățare în legătură cu actualele instrumente și trenduri educaționale din interiorul și exteriorul organizației și, oferind o bună inspirație în conceperea unui design de program creativ. Evenimentul se va axa pe problematici din 4 arii principale: youth empowerment, calitatea și relevanța programului, leadership și managementul echipei, diversitate și incluziune. Acesta va oferi de asemenea suficient timp pentru propuneri de teme de discutat, pentru relaționare și networking, pentru formarea de parteneriate și împărtășirea de bune practici.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să fie membru al unei structuri naționale
adresate ramurilor de vârstă eXploratori și/sau seniori, să cunoască limba engleză, fiind disponibil să întoarcă în organizație experiența acumulată pe parcursul evenimentului.

Costuri:

Prin intermediul unui grant Erasmus+, contribuția de participare este redusă de la 150 EUR la 100 EUR și include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile. Grantul asigură și transportul, care poate fi decontat în limita a 275 EUR per participant, pentru două persoane. La această sumă se adaugă contribuția de 10 EUR* pentru Departamentul Internațional.

*Contribuția de 10 euro către Departamentul Internațional este cerută atunci când se participă la evenimente internaționale care se desfășoară prin intermediul parteneriatelor realizate de către ONCR. Pentru evenimentele menționate echipa lucrează pe parcursul anului să încheie aceste parteneriate sau să construiască relații care să ne aducă diverse beneficii (taxe reduse, deconturi de transport, locuri gratuite sau suplimentarea locurilor alocate pentru ONCR, grupuri de cercetași străini în țară cu care CL să poată colabora). Contribuția colectată se folosește pentru activitatea periodică a departamentului, în special pentru costurile impuse de materialele de protocol, comisioane bancare, întâlniri ale echipei și participarea la evenimente de networking.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 25 martie 2019. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minim 2 ani), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro