Apel inchis TiA: TC ‘Feel. Share. Act’ – Belgia [DL:22.04]

Publicat pe de scout.ro

Societatea pluralista in Europa este esentiala in aceste zile. De aceea, este important sa invatam sa pretuim atat asemanarile, cat si deosebirile, in special in context urban. O buna cunoastere a propriilor valori constituie un real ajutor in acest proces.

In acest context, Agentia Nationala pentru programul Tineret in Actiune din Belgia organizeaza Cursul de formare intitulat “FEEL.SHARE.ACT! Training course for youth workers to empower multicultural urban youth”. Cursul isi propune sa ofere lucratorilor de tineret cunostinte, abilitati si perspective pentru a lucra cu tinerii intr-un context multicultural urban.

Cursul se va derula in perioada 1 – 7 iunie 2013 in Antwerp, Belgia, si va reuni lucratori/lideri de tineret, manageri de proiect si voluntari din tarile programului, interesati sa implice in proiectele lor tinerii din mediul urban.

Data limita atat pentru inscrierea online, cat si pentru trimiterea prin posta, cu confirmare de primire, a dosarului de candidatura este: 22 aprilie 2013 (data postei)

Toate informatiile despre curs si modul in care puteti candida se gasesc pe site-ul Tineret in Actiune la adresa de mai jos: http://www.tinact.ro/detaliu-calendar/IDevent/897

Nu fi spectator! Candideaza!…

diversity