Esti un fotograf talentat? Ai sansa sa apari in newsletter-ul nostru!

Publicat pe de scout.ro

scouts_jessops2014 a inceput cu dreptul pentru Departamentul International care a lansat newsltter-ul sau bilunar incepand cu luna ianuarie!

Si, ca sa oferim cititorilor nostri un newsletter frumos si prietenos, care sa nu aiba doar informatii interesante, ci sa si clateasca retina, apelam la ajutorul vostru pentru acest lucru!

STIM ca aveti fotografii superbe de la diferite activitati internationale la care ati fost! Si mai stim ca nu e bine sa le tineti sa prinda praf prin vreun colt al hard-ului, asa ca de ce sa nu le alegeti pe cele mai frumoase si sa le… trimiteti la noi!

Cum trebuie sa arate aceste fotografii ca sa ne placa si sa le folosim?

  • format panoramic (minim 600*200 pixeli  sau proportional)
  • sa aiba oameni cu esarfe la gat (preferabil de mai multe nationalitati 😉 )
  • sa-ti placa sa te uiti la fotografiile respective 🙂

Voua ce va iese? 

  1. Recunoastere! Pozarului lunii nu doar i se va publica fotografia in newsletterul nostru, ci i se va lua si un scurt interviu care va fi pus la sectiunea stiri a blogului Departamentului International!
  2. La sfarsit de an, cercetasul care a avut cele mai multe fotografii publicate in newsletter-ele noastre, va primi un pachet cadou (tricou, esarfa, badge-uri de la diferite evenimente internationale) si o diploma care sa ateste contributia lui la calitatea vizuala a newsletter-ului nostru.

 

Acestea fiind spuse, asteptam cu mare drag fotografiile voastre la adresa international@scout.ro! Va rugam sa puneti in titlu textul “foto newsltter” iar in corpul mesajului numele vostru, ramura de varsta, centrul local, numarul de telefon si adresa de e-mail.