[APEL ÎNCHIS] CubNet & ScoutNet Meetings, 29 noiembrie – 2 decembrie 2018, Luxembourg. DDL: 20 octombrie 2018

Nume proiect: CubNet & ScoutNet Meetings

Perioada: 29 noiembrie – 2 decembrie 2018

Locația: Luxembourg

Cine poate participa: Membri ai echipelor naționale de lupișori și temerari

Despre eveniment:

Scopul evenimentului este de a servi drept inspirație pentru cei responsabili de programul lupișorilor și al temerarilor, de a schimba idei cu ceilalți participanți și de a explora noi metode de a pune în practică în cadrul activităților dedicate celor mai tineri cercetași conceptul de Youth Empowerment.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să fie un membru activ al organizației la nivel național, să fie implicat în activitățile promovate de eveniment și să cunoască limba engleză la nivel avansat, fiind apoi disponibil să întoarcă în organizație experiența acumulată pe parcursul evenimentului.

Costuri:

Taxa de participare este de 120 EUR și include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile. La această sumă se adaugă EUR 10 pentru Departamentul Internațional. Costurile pentru transport vor fi decontate în limita a EUR 275 pentru fiecare participant.

Evenimentul va avea loc la Youth Hostel Luxembourg City, cazarea fiind făcută în camere cu 2-4 paturi. Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 20 octombrie 2018.

În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Logged in as oanaghioceaLog out?

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post navigation

Previous PostPREVIOUS[APEL DESCHIS] Fundraisers’ Network Meeting, 16 – 19 noiembrie 2018, Braga, Portugalia. DDL: 10 octombrie 2018Next PostNEXT[APEL DESCHIS] The Academy 2018, 30 octombrie – 4 noiembrie 2018, Skopje, Macedonia. DDL: 1 octombrie 2018Search for:Search

RECENT POSTS

One Reply to “[APEL ÎNCHIS] CubNet & ScoutNet Meetings, 29 noiembrie – 2 decembrie 2018, Luxembourg. DDL: 20 octombrie 2018”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.