[APEL ÎNCHIS] The Network Meeting 2019, 16-21 ianuarie 2019, Bruxelles, Belgia. DDL: 30 noiembrie 2018

Nume proiect: The Network Meeting 2019

Perioada: 16 – 21 ianuarie 2019

Locația: Bruxelles, Belgia

Cine poate participa: Membri ai Echipelor Naționale

Despre eveniment:

Evenimentul organizat de regiunile europene ale  WAGGS și WOSM aduce sub umbrela sa participanți activi la nivelul național al organizațiilor din care fac parte, oferindu-le oportunitatea de a împărtăși bune practici, facilitând schimbul de experiență între participanți și oferindu-le sprijinul necesar în aria relațiilor externe și în dezvoltarea politicilor pentru tineret. Evenimentul își propune să dezvolte abilitățile de comunicare a tinerilor cu privire la nevoile organizațiilor din care fac parte către extern, de a evidenția importanța promovării valorilor educației non-formale, a voluntariatului și a implicării tinerilor în societate, atât la nivel local, național, european, cât și global – inclusiv prin designul unor campanii de vizibilitate. Organizațiile sunt sprijinite prin acest eveniment să contribuie la dezvoltarea politicilor naționale pentru tineret în parteneriat cu părțile interesate precum Forumul European de Tineret și Consiliile Naționale de Tineret.

Profilul participantului:

Acesta trebuie să fie un membru implicat în activitățile de reprezentare a organizației la nivel național (sau să își propună acest lucru în viitorul apropiat), să cunoască limba engleză la nivel avansat, fiind disponibil să întoarcă în organizație experiența acumulată pe parcursul evenimentului. Nu există o limită superioară de vârstă pentru participarea la eveniment, dar întrucât acesta este dedicat ariei de tineret, este recomandabil ca participanții să se încadreze în limita 18-35 de ani.

Costuri:

Taxa de participare este de 50 EUR și include cazarea, mesele zilnice, materialele și activitățile. La această sumă se adaugă 10 EUR pentru Departamentul Internațional. Costurile pentru transport sunt decontabile parțial sau total, în limita bugetului alocat prin programul Erasmus+.

Evenimentul va avea loc la  Youth Hostel Jacques Brel în camere cu 2-4 paturi.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 30 noiembrie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minim 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației. Selecția participanților se va realiza împreună cu coordonatorii naționali.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

Leave a Reply

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post navigation

Previous PostPREVIOUS[APEL ÎNCHIS] CubNet & ScoutNet Meetings, 29 noiembrie – 2 decembrie 2018, Luxembourg. DDL: 20 noiembrie 2018Next PostNEXT[APEL DESCHIS] The Academy 2018, 30 octombrie – 4 noiembrie 2018, Skopje, Macedonia. DDL: 1 octombrie 2018Search for:Search

RECENT POSTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.