[APEL ÎNCHIS]Roverway 2018 – IST: 23 iulie – 2 august 2018, Olanda – DL: 20 aprilie 2018

Nume proiect: Roverway 2018

Perioada: 23 iulie-2 august 2018

Locația: International Scout Center Zeewolde, Olanda

Cine poate participa: seniori și lideri cu vârsta de minim 22 de ani (născuți înainte de 3 august 1995 inclusiv)

Site oficial: https://www.roverway2018.nl/en/

Despre eveniment: Roverway așteaptă 3000 de seniori din toate colțurile lumii, însă evenimentul nu ar fi posibil fără efortul și implicarea membrilor International Service Team sau ISTs. Celor care au împlinit deja 22 de ani li se promite un program variat, alternând între serviciu, training, activități recreaționale, multă distracție și timp liber.

În calitate de IST, vei avea ocazia să comunice preferințele tale organizatorilor, nu vei lucra mai mult de 8 ore pe zi, vei avea parte de activități diverse, vizitat frumoasele orașe olandeze, navigat, focuri de tabără, cursuri destinate consolidării abilităților și competențelor, dar și schimburi multiculturale – asigurate de prezența membrilor IST din întreaga lume. Vei avea propriul district IST, cu propria sa cafenea. Scopul este ca, la finalul evenimentului, membrii IST să își fi făcut noi prieteni, să fi aflat cât mai multe despre alte culturi și să fi adunat amintiri cât pentru o viață.

Dacă până acum sună bine, citește în continuare mai multe despre rolul unui IST și înscrie-te în Contingentul României completând formularul de mai jos.

Ce înseamnă și ce atribuții ai ca IST:

Echipa de staff (IST) este formată din adulţi din ţările participante şi au rolul de a implementa activităţile şi de a gestiona serviciile pe parcursul evenimentului. Această echipă este organizată pe departamente, iar în apropierea evenimentului vor fi publicate mai multe detalii cu privire la aceste departamente şi la ce presupune munca în cadrul fiecăruia. Vă rugăm să ţineţi cont că există posibilitatea ca nu toată lumea să fie repartizată în funcţie de preferinţe.

Membrii IST sunt persoane adaptabile având în vedere diferențele culturale și lingvistice.

Pentru că rolul tău ca IST este acela de a face ca evenimentul să se deruleze în condiţii cât mai bune pentru participanţi, acesta începe de acasă prin sprijinirea Contingentului românesc. În perioada de pregătire a contingentului românes, membrii IST colaborează cu echipa de management a contingentului şi cu liderii însoţitori şi sunt subordonaţi Şefului de Contingent.

Costuri: Taxa de participare este de 290 euro și include costurile tuturor activităților, locul de camp și mesele zilnice. Acestei taxe se adaugă suma de 10 euro pentru Departamentul Internațional. La nivel de contingent, ne propunem să organizăm activități de fundraising pentru a reduce taxele de participare pentru toți membrii contingentului (participanți, lideri, IST, Echipa de Management și Șeful de Contingent).

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 20 aprilie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.