[APEL ÎNCHIS] Intercamp 2018: 18-21 mai 2018, Belgia. DL: 1 februarie 2018

Nume proiect: Intercamp 2018

Perioada: 18-21 mai 2018

Locația: Sint-Truiden, Belgia

Cine poate participa: temerari, eXploratori (cercetași cu vârsta cuprinsă între 11 și 16 ani)

Despre eveniment: Încă din 1967, Intercamp are loc anual în săptămâna Rusaliilor, de vineri până duminică. În fiecare an, o altă organizație este responsabilă de organizarea evenimentului. Obiectivul general al campului este de a stabili și consolida prietenii pe plan internațional, într-un context cercetășesc și cu ajutorul unui program de activități bazat pe lucru în echipă. Programul se împarte în activități în interiorul campului și activități în afară, alături de hike-uri. Intercamp oferă și un spațiu social – Plaza, unde poți găsi servicii poștale, un muzeu al fostelor ediții ale evenimentului, standuri de prezentare ale țărilor participante, o zonă GDV și un Scout Shop mai deosebit (să zicem că vei avea ocazia să îți personalizezi tricourile de camp).

Profilul participantului: Trebuie să aibă între 11 și 16 ani și să cunoască limba engleză. Înscrierea se va face pe patrule, însoțite de un lider adult. Cercetașii cu vârsta minimă de 18 ani se pot înscrie ca IST.

Costuri: Taxa de participare este de 25 euro și include costul activităților, materialelor de camp (printre care și badge-ul evenimentului) și locul de camp. Taxa nu include mesele, care vor fi pregătite de către participanți. Pentru cercetașii care aplică pentru a fi IST, taxa este aceeași, însă este inclus și costul meselor zilnice. Alături de această sumă, se percep 10 euro pentru Departamentul Internațional.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 1 februarie 2018. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) și de motivaţia de a participa la eveniment. Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.