APEL ÎNCHIS: The Academy, Portugalia, 27 oct – 1 nov 2015, [10 septembrie]

Nume proiect: The Academy
Perioada: 27 oct – 1 nov 2015
Locaţia: Porto, Portugalia
Cine poate participa: seniori, lideri şi voluntari adulţi

Academy

Despre proiect:
“The Academy” este un eveniment destinat cercetaşilor şi ghidelor implicaţi în structurile naţionale ale organizaţiilor membre WAGGS sau WOSM. Evenimentul oferă participanţilor un training de calitate dar şi oportunitatea de a discuta pe baza priorităţilor stabilite de către WAGGS şi WOSM.

Programul acoperă trei domenii: strategie şi management, programe şi formare,  comunicare. Pe parcursul evenimentului, participanţii pot alege dintr-o varietate de sesiuni, reuşind astfel să îşi compună propriul plan de lucru, în concordanţă cu poziţia deţinută în organizaţie sau nevoile particulare.

Pentru mai multe detalii (program, cheltuieli acoperite din taxa de participare, etc.) poţi consulta site-ul evenimentului, pagina de facebook şi event-ul sau ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Costuri: 
Taxa de participare (cu reducere): 160 euro pentru 3 participanţi din cadrul organizaţiei;
Transport: se decontează 360 euro din costurile de transport pentru 3 participanţi din cadrul organizaţiei;

Taxa de participare (fără reducere): 390 euro.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate te invităm să completezi formularul de aici până pe 10 septembrie 2015. La completarea formularului specifică în secţiunea “De ce vrei să participi la eveniment?” structura naţională din care faci parte sau în care vrei să te implici şi domeniile de care eşti interesat/ă din cele 3 menţionate mai sus.

Pentru selecţia participanţilor se va ţine cont de motivaţia de a participa la eveniment, activitatea din cadrul organizaţiei la nivel naţional şi local. De asemenea persoanele selectate trebuie să aibă o vechime în ONCR mai mare de 6 luni şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.