APEL ÎNCHIS: Network Meeting “Empowering Young Europeans to Speak Openly” [DL 1 septembrie 2015]

Nume proiect: Network Meeting “Empowering Young Europeans to Speak Openly”
Perioada: 26 -29 octombire 2015
Locaţia: Porto, Portugalia
Cine poate participa: seniori, lideri şi voluntari adulţi

Despre proiect:
Network Meeting este un eveniment organizat anual de către Regiunea Europeana WAGGGS şi WOSM adresat cercetaşilor ce reprezintă organizaţia în cadrul diferitelor platforme şi structuri naţionale.

Scopul evenimentului este de a contribui la îmbunătăţirea impactului pe care organizaţiile de cercetaşi îl au în cadrul comunităţii prin susţinerea şi formarea membrilor în domeniul relaţiilor externe.

Această reuniune oferă cercetaşilor care lucrează în domeniul relațiilor externe, comunicare, parteneriate sau alte domenii conexe posibilitatea de a interacţiona şi de a lucra împreună cu cercetaşi din alte organizaţii interesaţi de acelaşi domenii, de a explora aceste domenii şi de a identifica modalităţi prin care acestea pot fi puse în valoare în aşa fel încât să ajute organizaţia la îmbunătățirea poziţiei în societate şi în colaborarea cu alţi parteneri naţionali.

Printre obiectivele evenimentuli se regăsesc:

  • Furnizarea de cunoștințe și sprijinirea participanților pentru a dezvolta un plan de relații externe în cadrul organizaţiei;
  • Crearea unei rețele în cadrul căreia să fie facilitat schimbul de idei cu privire la provocările și bunele practici întâlnite de către participanţi în domeniul relațiilor externe;
  • Încurajarea cooperării între ţările din Regiunea Europeană şi sprijinirea transferului de cunoștințe.

tcnm2010_1(sursă foto: scout.org)

Profilul participantului:
Se pune accentul pe formarea membrilor cu mai puţină experienţa în domeniu, membrii care sunt în faza de început a dezvoltării activităților lor de relații externe.
Prin urmare, Network Meeting 2015 va viza în special cercetași numiţi recent/interesaţi pentru/de a reprezenta organizația pe plan extern.

Costuri:
Taxă de participare: 285 euro – include cazarea, masa şi activităţile pe toată durata evenimentului.

ONCR a fost partener în cadrul proiectului depus pentru Erasmus + şi beneficiază în urma acestui parteneriat de două locuri cu costuri reduse:

  • Taxă de participare: 160 euro;
  • Transport: se decontează transportul în limita a 360 euro de persoană, decontul se face în maxim o lună şi jumătate dupa finalizarea evenimentului.

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi aici.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate te invităm să completezi formularul de aici până pe 1 septembrie 2015.  Pentru selecţia participanţilor se va ţine cont de motivaţia de a participa la eveniment, activitatea din cadrul organizaţiei la nivel naţional şi local. De asemenea persoanele selectate trebuie să aibă o vechime în ONCR mai mare de 6 luni şi să aibă cotizaţia plătită la zi.
În cadrul evenimentelor internaţionale se poartă uniforma naţională (eşarfă naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.