Supporters and Ambassadors Weekend, Kandersteg, 15-17 aprilie 2016 [DL: 10 februarie]

Nume proiect: Supporters and Ambassadors Weekend
Perioada: 15-17 aprilie 2016
Locația: Kandersteg International Scout Center, Elveția
Cine poate participa: seniori, lideri/voluntari adulti și persoane implicate la nivel naţional

supporters_weekend_8af74e6028b49c820da4eb30ecc523e1
Despre eveniment:
Evenimentul işi propune să aducă împrună cercetaşi din cât mai multe organizaţii pentru a cunoaşte centrul cercetăşesc şi pentru a lucra la răspândirea ideii de mini Jamboree permamentă la KISC, ceea ce reprezenta visul Lordului Baden Powell.

Pe toată perioada weekend-ului, se vor desfășura ateliere, se vor împărtăși idei, se vor prezenta proiecte ca la final fiecare cercetaş să aibă o imagine de ansamblu asupra modului în care poate promova şi dezvolta dimensiunea intrnaţională a mişcării cercetaşeşti în ţara sa promovând experienţele pe care le oferă acest loc.

Ne dorim să contribuim la îmbunatăţirea reţelei de susţinători şi promotori ai centrului cercetăşesc crescând gradul de informare cu privire la activităţile derulate aici şi posibilităţile de participare.

Costuri: Costurile pentru cazare, masă şi activităţi sunt asigurate de către organizatori pentru întreaga perioada a evenimentului.
Transportul și asigurarea de sănătate sunt suportate de către participant. De asemenea, organizatorii vor pune la dispoziție mijloace de transport de la gară spre Centru și înapoi.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să ne trimiţi motivaţia ta de a fi ambasadorul KISC în cadrul ONCR pana pe 10 februarie  2016, la adresa de mail international@scout.ro. Pentru selecţie se va ţine cont atat de motivaţia de participare, cât şi activităţile şi vechimea în cadrul mişcării cercetăşeşti. De asemenea, persoanele selectate trebuie să aibă cotizaţia plătită la zi.

În cadrul evenimentelor internaţionale se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Informaţii suplimentare găsiţi pe pagina evenimentului sau ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.