[Apel Închis] Elpida 2022 – Jamboreea Națională de Exploratori – Roumeli, Grecia, 3-13 august 2022 [DL 15 mai 2022]

Nume proiect: Elpida 2022 – Jamboreea Națională de Exploratori

Perioada: 3 – 13 august 2022

Locația: Roumeli, Grecia

Cine poate participa: eXploratori, seniori, lideri

Despre eveniment: Jamboreea Națională de Exploratori din Grecia sărbătorește 20 de ani de la prima ediție. Având în spate 5 ediții reușite, evenimentul poartă numele de “Elpida”, cuvânt grecesc care înseamnă “speranță”. Cu un număr estimat de 1500 de participanți, jamboreea oferă cercetașilor ocazia de a sărbători cercetășia și spiritul de cetățean activ în zona centrală a Greciei, o regiune muntoasă și spectaculoasă. Participanții vor avea ocazia să se bucure de activități, să își facă prieteni și să cutreiere unul dintre cei patru munți din regiune: Gkiona, Oiti, Vardousia și legendarul Parnassos.

Profilul participantului: 

  • eXploratori cu vârsta între 15 și 18 ani
  • lideri de patrulă/IST cu vârsta de 18 ani împlinită la momentul începerii evenimentului

Costuri:

  • Pentru participanți și lideri de patrulă: 200 euro
  • Pentru membri IST: 100 euro
  • Taxa nu include transportul până la locul desfășurării evenimentului.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 15 mai 2022, menționând în dreptul numelui evenimentului rolul pentru care aplici (participant/lider/IST). În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.