Eurotransit Network – Funboree 2016, Ostrow/ Wielkopolski – Polonia, 29.04 – 02.05.2016 [DL: 20 martie 2016]

Nume proiect: Eurotransit Network – Funboree 2016
Perioada: 29 aprilie – 2 mai 2016
Locația: Ostrow/Wielkopolski, Polonia
Cine poate participa: seniori și lideri

Despre eveniment: Funboree este un eveniment care aduce împreună seniori și lideri din Europa. Scopul este acela de a face schimb de experiență și de a lega prietenii într-un cadru informal.

În acest an, în Polonia, între 29 aprilie și 2 mai 2016, veți avea ocazia de a vă mări rețeaua de contacte, bucurându-vă de fiecare clipă petrecută alături de noii prieteni. Acesta se va desfășura în zona de camp Zielona Polana.

De asemenea, programul va include o zi a creativității și culturii, urmată de o seară internațională, o zi a artelor urbane, alături de o seară dedicată focului de tabără și o zi a prieteniei și networkingului, ultima zi fiind în totalitate pentru vizitat.

Profilul participantului: Funboree este dedicat seniorilor și liderilor. Este necesar ca aceștia să dețină cunoștințe de limba engleză, deoarece va fi limba oficială a evenimentului.

Costuri: Taxa de participare este 55 euro, din care sunt asigurate mesele și costurile activităților. Transportul va fi achitat separat de către participant.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 20 martie 2016. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont de vechimea în organizaţie (minim 6 luni) şi de motivaţia de a participa la eveniment. De asemenea, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, sa fie mebru activ în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi in cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfă naţională şi cămaşa bej).

Pentu informaţii suplimentare ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.